Creëer een online identiteit

JP Result heeft met ruim een decennium lang creatieve en internetervaring, het vermogen om voor elke commerciële of publieke partij de perfecte merkbeleving te creëren. Of het nu gaat om de ontwikkeling of ondersteuning van een nieuwe huisstijl of website of het creëren van online marketing campagnes.  

Ruim een decennium ervaring

De roots van JP Result liggen bij Ravelo Design, een graphic en web design bureau dat ruim een decennium geleden werd opgericht. In november 2011 is het overgenomen door de JP Groep en sindsdien opereert het onder de naam JP Result. Deze naam past bij de ambitie van het bedrijf, waarbij resultaat boeken de belangrijkste doelstelling is.

Resultaat

Het succes van uw bedrijf hangt steeds sterker af van een optimale online presentatie . Wij adviseren u graag in de verschillende opties zodat u, met deze kennis, een juiste keuze kunt maken en een optimaal resultaat kunt boeken.

Creatief

De vormgeving van een online identiteit vraagt meer dan kennis van techniek en internet alleen. Het begint bij het creatieve ontwerp en wij stellen daarbij u eigen inbreng zeer op prijs. U kent uw markt immers het beste. Uw kennis vertalen wij vervolgens naar een unieke marketing strategie die het gewenste resultaat oplevert.

Persoonlijk

JP Result investeert graag in een goede relatie met u. U bent dan ook altijd van harte welkom in ons kantoor, waar we een aparte screening room hebben. Zo kunnen we onze creatieve ideeën direct illustreren aan de hand van voorbeelden. Gedurende het productieproces houden we natuurlijk ook uitgebreid contact met u, zodat u van elke nieuwe ontwikkeling volledig op de hoogte bent.

No tweets found.