Succesvolle webshop voor uniek concept

Grafisch Ontwerp / Web Design / Web Development

Boxters is een uniek concept dat het verkopen van leegstaande huizen/panden aanzienlijk vereenvoudigd. Het betreft namelijk kartonnen meubelen die door hun lichte gewicht eenvoudig te plaatsen en verplaatsen zijn. Daardoor kan al bij de eerste bezichtiging van het betreffende pand de ruimte fysiek worden ingericht.

Lijnenspel

JP Result heeft zich voor het grafische design van de huisstijl en de website laten inspireren door de producten zelf. De website is opgedeeld in blokken en overal is het lijnenspel, dat de producten karakteriseert, terug te zien. Dit lijnenspel is ook terug te vinden in het logo. Voor de folderhouder is zelfs een kleine variant van het product ontwikkeld zodat een coherent geheel ontstaat dat bijdraagt aan de herkenning van het merk.

Uniek concept, succesvol merk

Om  het unieke concept commercieel te laten slagen is het belangrijk om een volledige online integratie te bewerkstelligen. JP Result heeft zich daarom niet alleen gericht op de ontwikkeling van de website en huisstijl van Boxters, maar ook op koppelingen met diverse (social) media. Mede hierdoor is Boxters niet langer enkel een uniek concept, maar bovenal een succesvol merk.