Online Brand Development

Grafisch Ontwerp / Art Direction / Web Design / Web Development / Online Marketing

Rubberstock is de grootste online verkoper van rubberplaten, profielen en matten in Europa. Sinds de oprichting in 1996 heeft Rubberstock zich ontwikkeld tot een betrouwbare leverancier van rubberproducten aan consumenten in Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Scandinaviƫ, Oostenrijk, Zwitserland en Spanje.

Online warenhuis

JP Result heeft Rubberstock de afgelopen tijd ontwikkeld tot een sterk online merk, met een zeer complete webshop als belangrijkste eindresultaat. De webshop wordt gekenmerkt door een helder en strak design die de commerciƫle slagvaardigheid versterkt.

Magento

De webshop van Rubberstock is gemaakt met Magento, het open source ecommerce pakket dat onze web developers en graphic designer de volledige controle biedt over het design, de inhoud en de functionaliteiten. Daarnaast biedt deze software uitgebreide mogelijkheden om de SEO te verbeteren, zodat de website goed gevonden wordt.

From Scratch to Finish

JP Result is volledig verantwoordelijk voor de Online Brand Development van Rubberstock. Dat betekent volledige realisatie van het design, de techniek, SEO, SEA, fotografie en content van de webshop. Daarnaast blijven we continu monitoren op de prestaties van de webshop zodat een optimale conversie gerealiseerd wordt.