Kleurrijk platform voor stichting Sankofa

Grafisch Ontwerp / Web Design / Web Development

De stichting Sankofa is een initiatief van de Ghanese gemeenschap in Nederland. Sankofa komt voort uit de werkgroep Akwaaba Den Haag. De werkgroep is ontstaan vanuit het idee om meer informatie te geven over de Ghanese cultuur in Den Haag en meer draagvlak te kweken in Nederland voor armoedebestrijding in Ghana. Door aansluiting te zoeken en te vinden met professionele netwerken, is de schaal van opereren van het initiatief snel gegroeid.

Kleurrijk platform

Ghana wordt gekenmerkt door prachtige kleuren en optimisme en dat reflecteert deze website. Niet alleen is de website volledig vernieuwd, ook het logo is onder handen genomen. De kleuren in het logo verwijzen naar de kleuren van de Ghanese vlag, terwijl de vogel in de letter ‘O’ een verwijzing is naar de Sankofa vogel, de equivalent van het Europese "hart-symbool".

De rijke content maakt dat er op deze website veel te zien en te lezen is. Ook wordt er ruim aandacht besteedt aan diverse projecten die onder de bezielende leiding van directeur George Duncan opgezet zijn. Kortom, deze nieuwe website is een bezoek meer dan waard.